De gelaatsverzorgingen met de Zwitserse Phyto5 producten brengen lichaam en geest in balans. De hoge concentraties essentiële oliën, mineralen en vitaminen werken diep in op de huid, het fysieke lichaam en de emoties. Er wordt volgens de 5 elementen van de Traditionele Chinese Geneeskunde (hout-vuur-aarde-metaal-water) gekeken naar wat het lichaam op dat moment het meeste nodig heeft. Zo is elke behandeling gepersonaliseerd en uniek. De producten bevatten zuiver bronwater uit de Zwitserse bergen, hoge concentraties werkstoffen en zijn vrij van parabenen en andere schadelijke stoffen. Ze dragen allemaal het ecocert of bio-label.

gelaatsverzorging reflexzones
gelaatsverzorging

Jouw glow-moment:

Inner Glow Gelaatsverzorging (+/- 100 min) €115

Energetische gelaatsverzorging volgens de 5 elementen

hout - vuur - aarde - metaal - water. 

Reiniging - lotion - peeling - diep reinigend mineraliserend masker - serum - massage - lymfedrainage - masker - mineralenboost - verzorgende crèmes.

Tijdens deze verzorging worden energetische lymfedrainage  en kleur- en lichttherapie toegepast. 

Inner Glow kuur:  (+/- 100 min) €115 per behandeling 

Doorloop de 5 elementen tijdens een 5 weekse kuur.
De verschillende energiestromen worden opnieuw in balans gebracht waardoor je huid gaat stralen.

Je kan van deze kuur genieten nadat er minstens 2 “Inner Glow metaal-element” verzorgingen aan vooraf gegaan zijn om de huid voor te bereiden.

Producten voor thuisgebruik worden aanbevolen ter ondersteuning van de kuur.

Glow Up: Japanse gelaatsmassage met activatie van acupressuurpunten  (+/- 60 min) €85

Reiniging - lotion - anti-aging gelaatsmassage - energetische massage d.m.v. acupressuurpunten in het gelaat - manuele lymfedrainage - hoofdmassage - verzorgende crèmes

Epilaties bij gelaatsverzorging : €15

Wenkbrauwen/bovenlip/ kin


De vijf elementen:

Het leven wordt beïnvloed door de vijf elementen. Ze vormen samen één geheel. Een verstoring van de natuurlijke cyclus zorgt voor disbalans: vermoeidheid, uitputting, allerlei klachten. Door opnieuw evenwicht te brengen in deze cyclus zorgen we voor harmonie en vitaliteit.

💚 Hout= energetische lente - energiestroom - spieren - pigmentatie - ....

❤️ Vuur= energetische zomer - roodheden - gevoelige huid - slagaderlijk bloed - ...

💛 Aarde= energetische tussenseizoenen - ontgiften - onzuiverheden - celkwaliteit - ....

💙 Metaal= energetische herfst - lymfestroming - mineralen - ...

💜 Water= energetische winter - tonus van de huid - vochtgehalte -.... 

Biodrainer en chromatherapie: elimineren van afvalstoffen en toxines via een bio-energetische lymfedrainage in combinatie met kleur- en lichttherapie.

Deze behandelingen werken in op de 5 fluides van het lichaam: energiecirculatie in de spieren, arteriële bloedcirculatie, bindweefsel, veneuze- en lymfecirculatie, watercirculatie.

Licht zorgt voor kleur in ons leven. Kleuren hebben een helende invloed op het lichaam, de elasticiteit van de weefsels verbetert en de celregeneratie versnelt zichtbaar. De verschillende kleurfrequenties beïnvloeden onze stemming, gedrag en vitaliteit. Chromatherapie verhoogt je energie en levenskracht.