Annelies

Mensen laten stralen, hen een goed gevoel geven over zichzelf, raad geven over hoe ze op een natuurlijke manier zichzelf in balans kunnen brengen...Dat zijn mijn passies! De natuur heeft zoveel te bieden. De kracht van aanraking, aandacht en intentie is zo ongelooflijk mooi! Dat wil ik graag delen en doorgeven.

Ik ben al jaren geboeid door natuurlijke gezondheid en persoonlijke ontwikkeling. Opleidingen in schoonheidszorgen, bachbloesemtherapie, chakratherapie, aromatherapie en zoveel meer vormden een rode draad in wat ik eerst als ‘gewoon maar een hobby’ bekeek.

Toen ik de opleidingen voetreflexologie en energetische gelaats- en lichaamsmassage volgde, wist ik ‘Daar word ik blij van!’

Een holistische kijk op het leven en de Traditionele Chinese Geneeskunde boeien me enorm. En verdere studie prikkelt. Nadat ik in 2019 met succes de opleiding in de westerse voetreflexologie afrondde verlangde ik naar meer.

Ik specialiseerde me via de drie-jarige HBO opleiding VoetreflexPlus in Nederland. Hier worden westerse, natuurgeneeskundige, metafysische en Chinese visies gecombineerd, wat de behandelingen nóg doeltreffender maakt.

Regelmatig volg ik extra opleidingen en bijscholingen.

Als hoogsensitief persoon weet ik hoe belangrijk rust en ontspanning zijn. Om te kunnen ontladen en opnieuw op te laden. Deze momenten wil ik je graag aanbieden, met liefdevolle aandacht. Ik maak graag tijd voor jou. Welkom!