Bonjour! Hoe gaat het met je?

Iedereen heeft een verhaal. Hier heb ik geprobeerd even kort dat van mij op te schrijven.

Ik ben Angéline, van oorsprong française, 35 jaar en moeder van twee fantastische kinderen.

Na een jarenlange carrière in consulting, heb ik besloten om mij te richten op mijn passie: ervoor zorgen dat mensen én hun familie kunnen genieten van gezonde voeding in combinatie met een actief professioneel leven. Vroeg opstaan, even snel douchen en dan zorgen dat de kinderen goed/gezond ontbijten. De auto in én... afzetten op school. Daarna zelf net voor de eerste meeting op kantoor aankomen... een uitdaging!

Herkenbaar?

Een actief professioneel leven combineren met gezonde voeding, het blijft voor de meesten een grote uitdaging. Aangezien ik zelf te weinig tijd en zin had om lang in de keuken te staan verviel ik zeker voor ontbijt en lunch al snel in een “ongezonde snelle hap” bij gebrek aan goede alternatieven. Dit moest anders! Zo’n vijf jaar geleden ging ik op zoek naar de ideale combinatie tussen groenten, fruit en superfoods die mij toelieten om mijn actieve weekdagen te combineren met gezonde voeding. Ik begon stilaan zelf te experimenteren met smoothies op zondagmiddag, vroor ze in en kon ze dan makkelijk gebruiken gedurende mijn drukke week.

Mijn filosofie

Ik vertelde mijn verhaal tegen m'n vriendinnen, liet hen proeven en overtuigde hen van m'n filosofie. Omdat ik ervan overtuigd ben dat er nog vele anderen in dezelfde situatie zitten heb ik beslist om innerglow op te richten, een bedrijf met als missie om een gezond alternatief aan te bieden voor mensen met een actief leven maar die vinden dat hun lichaam het beste verdient!